God morgon

God morgon...
Vaknade idag vid ca klockan 05:00 av att mina katter var osams om en plastpåse från åhlens och gällande vem som skulle få sova i den.
Monster vann fighten om påsen och Sailor Moon hanterade förlusten i vad jag endast kan spekulera var ren frustration för kort därefter så trippade hon in till köket och tog livet av min ena aloe vera planta.
“Cats don't need to be possessed; they're evil on their own.”
 
Idag så händer det ganska mycket och ingenting... morgonen nu kommer att följas upp med lite varm och kryddig chai te, till det så ska jag spela lite ps4 och förhoppningsvis varva Until Dawn, därefter så kommer det att bli städ av lägenheten och sedan så tänkte jag hinna med lite shopping under dagen innan jag möter upp med min papi runt klockan 17:00.
 
Vi ska nämligen dra till vårdcentralen och vaccinera oss -fästing vaccin- och som plåster på såren, för jag hatar verkligen att vaccinera mig eftersom det alltid ger mig feber, så har the papi lovat att borra i väggarna och hänga upp lite nya tavlor i min lägenhet samt en stor fin och ny spegel som jag köpte på Ikea för några veckor sedan.
 
Och ikväll sen så kommer killen förbi. 
 
 Kommentarer

god morgon

ha en bra dag


Kom ihåg


Trackback