Mat.se - Ett glitterkorn i vardagen

Tänkte tipsa om att lösningen för oss utan bil heter www.mat.se och är en sida där du kan köpa mat och hushållsartiklar för att sedan få det levererat hem till dörren redan nästa dag.
 
Allt man gör är att lägga varorna i korgen, klicka på "gå till kassan", betala med kort eller välj faktura och om du sedan har handlat för mer än 500 kr (vilket man gör om man tex storhandlar) så blir det ingen extra kostnad för utkörning vilket innebär att det inte har kostat dig mer än vad det hade gjort om du stod i den fysiska butiken.
+ på hemsidan kan du också se vilka tider på dygnet som det görs andra leveranser i ditt område eller i närheten, då har du möjligheten att välja de tiderna och på så sätt göra din leverans mer miljövänlig.
 
Jag fick min leverans igår och precis som alla andra gånger jag beställt så gick det smidigt och felfritt.
Jag beställer alltid kvällen innan och tack vare att man i lugn och ro hemma kan gå igenom varje kategori på hemsidan (frukt, grönsaker, skafferi, mm) så upptäcker man alltid nya märken och varor som jag säkert aldrig hade märkt i butiken eftersom man lätt håller sig bland sina vanliga hyllor och produkter.
Dessutom dyker alltid rabatterbjudanden och kampanjer upp direkt på sidan när man loggar in, samt en gång extra innan man slutför sin beställning så man går aldrig miste om chansen till ett bra kap. 
 
I slutändan så tycker jag alltid att jag får mer varor för pengarna när jag beställer via mat.se än när jag springer runt småstressad inne på Hemköp ^^
 
 
En sak till...
Mat.se är (enligt mig) den matbutiken online som har bäst utbud på Glutenfri kost och veganska alternativ, detta kommer från en tjej som även testat sidor som mathem och matdirektMin lady är 35

Side note: Ingen i Göteborg använder ordet balkong längre utan man blir alltid hembjuden till folk för att sitta på deras "balle" och dricka kaffe.... det är både charmigt, finurligt men också väldigt creepy!
 
Igår så var jag hemma hos min pingla Sara för att dränka henne i lite fika-kalorier och fira att hon numera är en lady på hela 35 år.
Det blev kaffe på "ballen" under en stekande sol, massa skratt, prat och presenter som jag hade köpt på Sephora.
 
Jag har även introducerat henne för snapchat och oh lord... 
Hahaha, jag vaknade med hela min snap-inkorg full med förvridna ansikten och om jag någon gång har undrat över hur Sara ser ut i skägg så har jag nu svaret ^^
 
 
 nattpass och pink lady

Dagens middag består today av skivade pink lady äpplen, toppade med jordnötssmör, kanel och kokoschips från Renee Voltaire. 
Så himla gott <3
 
 
Egentligen så är det något som jag brukar ha som frukost eller mellanmål men eftersom jag ska jobba natt idag så äter jag gärna något lättare nu och tar en kopp kaffe om någon timma, samt att jag kanske äter ett äpple eller en banan på väg till jobbet för att sedan "boosta" upp min energi genom att äta en "riktig" middag inatt när jag är på arbetet.
 
Jag har jobbat natt nu under en väldigt lång period och det här med "vilken tid ska man äta?" har alltid varit lite av ett problem för mig. 
I början så försökte jag alltid hålla fast vid de vanliga måltiderna genom att se till att äta frukost, lunch och middag på dess utsatta tid men det tog inte lång tid innan det slutade fungera. 
Det känns ibland som att jag lever i en helt annan tidszon och även om jag älskar att jobba natt så brukar alltid första passet på jobbet och första lediga dagen alltid vara lite "knasiga" för att man måste anpassa kroppen på nytt när det kommer till hur man ska "leva".
 
Men trots mitt "röriga" matintag så mår jag bra av mina nätter ^^ 
Fast jag har som mål att någon gång under året försöka ta mig iväg tiill en dietist och få en slags "lathund" att gå efter så det blir lättare att pendla mellan natt och dag.