helgpass-nattpass

Det är nattpass på agendan för hela den här helgen och efter att ha spenderat en hel och mycket solig fredag till att känna mig avundsjuk på alla som är lediga så lyckades jag få till ett något skadeglatt humör när jag kollade väder appen på min Iphone och insåg att det skulle regna båda lördag och söndag.
#signs that you are not a good person
 
Nåja, trots att det -oavsett väder- känns tråkigt att gå miste om en sommarhelg så är det ingen större fara.
Och på söndag morgon när jag går av mitt pass så ska jag möta upp my dude som också har jobbat natt, så trots att det blir till att sova bort dagen så slipper jag i alla fall göra det själv.
 serum -apoliva

Ett I-landsproblem i the Life of my face, är att jag brukar köpa mitt "go to" serum på en ekologisk butik som ta mig fasiken aldrig är tillgänglig!!!
De har öppet typ tre dagar i veckan i några få timmar och när jag väl kommer iväg för att besöka det underbara butikshelvetet i en del av Göteborg som jag annars aldrig brukar sätta min fot på, så är det ändå stängt för att personalen är iväg på lunch, lider av något säsongsbaserat virus eller har stängt tidigare.
Its a pain in my ass och framförallt riktigt segt för mitt face - för utan serum så förvandlas jag till en mjölig potatis.
 
Därför så fick det bli ett desperat inköp av serum på apoteket och eftersom jag endast betalar 99 kr för min vanliga flaska som jag köper på eko-butiken så ville jag hålla mig hyffsat nära den prisklassen.
En gång i tiden så köpte jag betydligt dyrare serum från bland annat Estee Lauder och Elizabeth Arden men to be honest... det kostar inte 800 kr för att boosta och återfukta huden.
Synd bara att det tog mig några flaskor med dyr olja att inse det.
 
 
Och trots att det inte blev något ekologiskt  serum den här gången (förlåt moder jord) så gör det verkligen ingenting för mitt nya fynd som jag hittade på apoteket är verkligen beyond Amazing!!
Till att börja med så kommer den här flaskan aldrig att ta slut för det enda jag behöver är en liten droppe för att det ska räcka till hela ansiktet.
Eller... jo vet ni vad, flaskan kommer visst att ta slut för jag använder den här produkten till precis allt numera.
 
På två veckor så har Apoliva-anti age blivit en del av precis hela min rutin från duschen till fönat hår och sminkat face haha.
Dvs förutom min hudvårdsrutin så återfuktar jag topparna på mitt hår med apoliva nu när argan oljan är slut och under varma dagar när jag inte vill använda heltäckande smink men ändå ha lite jämnare hudton så har jag blandat två droppar av min foundation med en droppe serum, och jag får fortfarande till en "matt" ton, trots att huden är beyond moisturised!!
 
Jag är så otroligt såld på den här produkten att jag typ nästan vill inkludera den i framtida maträtter och typ rocka Sveriges mästerkock på tv 4 med min serumsbakade potatis.
 
... i think im crazy!Morgonmys med en doft av greek coffee

“Morning is wonderful. Its only drawback is that it comes at such an inconvenient time of day.”  
 
God morgon världen! Klockan ringde vid 05:00 imorse - tydligen så kände jag mig fett produktiv och ung som en lärka när jag ställde larmet igår- och trots att det kändes lite vemodigt så lämnade jag ändå sängen för att 5 minuter senare återvända och somna om när jag gjorde den brutala upptäckten i köket av att jag hade glömt svänga förbi affären igår och köpa kaffe haha.
 
Så det blev ytterligare några timmar av sömn och när jag sedan vaknade igen, den här gången vid klockan sju så var jag fortfarande trött men tillräckligt utvilad och skarp i sinnet för att komma ihåg att jag faktiskt köpte två paket med grekiskt kaffe när jag på Kreta för några veckor sedan och som sedan dess bara har stått och varit oöppnade på en bänk i köket.
 
Och som en gåva från ovan så rockar den dessutom en högre koffeinhalt än vanligt kaffe, score!!
 
 
Förhoppningsvis så blir det en produktiv dag today.
Jag och min partypingla Joen ska dra till Ikea (joen följer bara med för att jag har lovat att bjuda han på lunch) för jag behöver spana in och förhoppningsvis även köpa lite inredning till mitt badrum som verkligen är i ett behov av lite upprmärksamhet samt att jag även behöver köpa två sänglampor för när jag vaknar upp sådär mitt i natten som jag gör ibland av att jag hör konstiga ljud så vore det trevligt om det fanns en lampa att tända precis vid sängen så man vet om det är dags att fly från en potentiell mördare eller om det bara är katterna som stökar runt.
 
Så jao, IKEA it is.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe.