Ouija: Origin of evil

"In 1965 Los Angeles, a widowed mother and her two daughters add a new stunt to bolster their seance scam business and unwittingly invite authentic evil into their home. When the youngest daughter is overtaken by a merciless spirit, the family confronts unthinkable fears to save her and send her possessor back to the other side."
 
 
Eftersom det är en doft av pumpa i luften då det är Halloween på gång så fick det bli en skräckis på bio igår.
Jag och Magnus såg Ouija: Origin of Evil, och något som gjorde allt lite extra laddat var att detta var den första skräckfilmen som Magnus någonsin hade sett på bio haha (han tycker INTE om skräck).
 
Själva filmen var helt okej men med tanke på att detta är en uppföljare till Ouija från 2014 och som dessutom utspelar sig INNAN den första filmen så fanns det flera ställen där själva storyn inte "klickade" vilket tyvärr förstörde lite.
I första filmen så talar dom om ett mord som utspelade sig under sent 40 tal, i Origin of Evil där vi faktiskt får se själva mordet så är det uppenbart 60 tal. 
Det kanske inte är någon big deal, men det irriterade mig eftersom det är en av de få saker som binder de två filmerna samman.
 
Min största känsla kring den här filmen är att den står inte ut ur mängden på något sätt. 
Nästan allt som sker har man sett tidigare i andra skräckisar, och ingenting var speciellt nytt.
Hade vi gjort ett "familjeträd" på manuset så hade vi säkert upptäckt att det är filmer som "The Amityville Horror" och "The Haunting in Connecticut" som är dess "long lost relatives".
 
When you talk to the other side, you never know who will be listeningFrukost - Melonlady

God morgon... 
 
 
 
Jag älskar verkligen honungsmelon, däremot så var det kanske inte en sådär jättebra frukost att ta en melon som legat i kylskåpet under en kall vinterdag när man vaknar upp och redan är lite frusen för Brrrrr... efter att jag hade skivat upp och ätit den så kändes det som att jag hade fyllt hela kroppen med en halv liter is haha.
Men det var gott! ... och för att värma upp mig sen så blev det en liten kopp med grönt te.snart ledig och en feeling av uhhh...

Todays mood: frusen och eventuell bihåleinflammation.
 
Jag älskar verkligen alla dessa fantastiska människor som finns i mitt liv och som ständigt förgyller min vardag men herregud vad äckliga vi alla är just nu.
Det är som att vi lever ett slags "sekt-liv" där man måste vara snorig, slemmig i halsen eller hes för att få vara medlem för i veckor nu så har vi gått runt och varit smått döende haha.
Vi sitter liksom och fraktar runt handspritsflaskor mellan varandra samtidigt som vi pratar om våra liv, hur dagen har varit och titt som tätt så måste någon ursäkta sig från gruppen för att sedan gå till badrummet, låta som en elefant i samband med att man snyter sig i lite papper, för att sedan tvätta händerna och på nytt be om den rosa flaskan med handsprit från apoteket som numera säljs i en doft av hallon.
 
Det är en trevlig men ond cirkel av vänskap där man liksom aldrig får en chans till att bli frisk eftersom vi i omgångar ständigt smittar varandra.
 
Anyway, trots mitt sjukliga tillstånd så rullar livet på...
Imorgon så är jag ledig vilket ska firas med god mat tillsammans med en (förkyld) vän på en nyöppnad mexikansk restaurang.
 
Egentligen så borde jag nog stanna hemma och knapra på ingefära men inget känns så miserabelt som att erkänna att man är sjuk.