Ouija: Origin of evil

"In 1965 Los Angeles, a widowed mother and her two daughters add a new stunt to bolster their seance scam business and unwittingly invite authentic evil into their home. When the youngest daughter is overtaken by a merciless spirit, the family confronts unthinkable fears to save her and send her possessor back to the other side."
 
 
Eftersom det är en doft av pumpa i luften då det är Halloween på gång så fick det bli en skräckis på bio igår.
Jag och Magnus såg Ouija: Origin of Evil, och något som gjorde allt lite extra laddat var att detta var den första skräckfilmen som Magnus någonsin hade sett på bio haha (han tycker INTE om skräck).
 
Själva filmen var helt okej men med tanke på att detta är en uppföljare till Ouija från 2014 och som dessutom utspelar sig INNAN den första filmen så fanns det flera ställen där själva storyn inte "klickade" vilket tyvärr förstörde lite.
I första filmen så talar dom om ett mord som utspelade sig under sent 40 tal, i Origin of Evil där vi faktiskt får se själva mordet så är det uppenbart 60 tal. 
Det kanske inte är någon big deal, men det irriterade mig eftersom det är en av de få saker som binder de två filmerna samman.
 
Min största känsla kring den här filmen är att den står inte ut ur mängden på något sätt. 
Nästan allt som sker har man sett tidigare i andra skräckisar, och ingenting var speciellt nytt.
Hade vi gjort ett "familjeträd" på manuset så hade vi säkert upptäckt att det är filmer som "The Amityville Horror" och "The Haunting in Connecticut" som är dess "long lost relatives".
 
When you talk to the other side, you never know who will be listeningFrukost - Melonlady

God morgon... 
 
 
 
Jag älskar verkligen honungsmelon, däremot så var det kanske inte en sådär jättebra frukost att ta en melon som legat i kylskåpet under en kall vinterdag när man vaknar upp och redan är lite frusen för Brrrrr... efter att jag hade skivat upp och ätit den så kändes det som att jag hade fyllt hela kroppen med en halv liter is haha.
Men det var gott! ... och för att värma upp mig sen så blev det en liten kopp med grönt te.Imagine Dragons - Radioactive live

 
En gång i tiden, innan jobb och "fin i kanten" så var jag världens konsert-människa som gärna gick på spelningar och som inte heller drog mig från att köa flera timmar innan i hopp om att få stå längst fram vid scenen - numera däremot så är jag lite småtråkig och bekväm av mig så det blir inte den sortens äventyr längre.
 
Däremot så vill jag gärna komma tillbaka till musiken igen och ha lite mer framförhållning så att jag kan planera in spelningar så att det verkligen blir av och inte bara önska att jag hade gått när det väl är över.
 
Ett band som jag verkligen vill se live är Imagine Dragons! ... speciellt nu sedan de rockade Suicide Squad med låten "Sucker for pain" annars så är Radioactive den stora favoriten.
 
Nåja, tills dess att det dyker upp ett schema över tour datum så tänker jag inhalera varenda live klipp som youtube har att erbjuda och stalka dem på lagligt sätt via instagram haha.