Dark in you series

"Part of a small demon lair in North Las Vegas, tattooist Harper Wallis lives a pretty simple life. That changes overnight when she discovers that her psychic mate, or ‘anchor’, is a guy who’s rumored to be the most powerful demon in existence. "
 
 
Burn och Blaze är de första två böckerna i en triologi av Suzanne Wright, som är en av ca åtta författare inne på sci fi bokhandelns hyllor, vars böcker jag alltid köper när de kommer ut oavsett handling, pris eller genre.
Jag älskar verkligen hennes sätt att skriva och hon bygger alltid upp fantastiska karaktärer som jag nästan kommer på mig själv med att sakna när boken väl når sitt slut.
 
“You’re still not fearing my mighty wrath.”
“I’m trying.”
“One day I will unleash it and you will flee in terror. Why are you laughing? It’s only the truth.
A sphinx in full-on berserker-mode can wreak major destruction and instill fear into the hearts of all who… stop laughing!”Jag kan inte säga nej.

Haha jag skäms lite varje gång som jag bloggar och skriver att jag är nyvaken när det liksom är mitt på dagen eftersom det då låter som att jag är en lat och omotiverad människa som inte vill "ta vara på dagen" men för att lite snabbt "förklara" mig så är det så att jag är en nattarbetare vilket innebär att jag jobbar från 21:00-07:00 och då brukar jag sova från 08:00 när jag kommer hem och fram till ca 14:00.
Med andra ord... jag är inte bosatt i sängen utan ork, jag lever bara efter samma schema som zombies, vampyrer och andra övernaturliga och bleka ting.
 
Idag så ska jag dessutom börja några timmar tidigare då det är lite brist på personal vilket känns helt okej då jag ändå har hunnit sova ut och känner mig pigg, däremot så har jag en tendens till att alltid tacka "ja" till att jobba extra när jag är helt nyvaken och chefen ringer haha.
Han hade liksom kunnat fråga om jag var intresserad av att äta en krukväxt och jag hade förmodligen, tre minuter efter att man precis har lämnat drömarnas värld och är lite dimmig i huvudet, tackat ja till det med.
 
Jag vet inte hur många gånger som jag plötsligt har "piggnat till" efter att jag precis har avslutat ett samtal med min chef och tänkt "åhhhh neeeeeeej" när jag inser att jag har lovat att komma in några timmar tidigare och den där förhoppningen om ett varmt bad innan mitt nattpass och en tripp till solariet inte längre får plats på menyn av "shit i want to do innan jag måste jobba i tio timmar helt själv mitt i natten" 
 
Oh well...
Mitt nyårslöfte ska nog bli att sova med mobilen liggandes i ett annat rum.
Jag är inte kapabel till att göra smidiga beslut när hjärnan fortfarande existerar i en slags värld där katter är härskare och jag är nygift med Dr Phil.Shanghai

Min kära papi var på arbetsresa i Kina under ett par dagar och när han kom hem förra veckan så hade han med sig några presenter till mig.
 
 

Jag fick en söt pandakudde och två snöglober, en över tre kända byggnader i Shanghai och en med pandor.
Jag samlar nämligen på snöglober, det började som en typisk souvenir-grej jag köpte till mig själv varje gång jag reste men under åren så har folk börjat köpa till mig vilket jag uppskattar och nu så är mitt mål att jag ska ha så många glober jag kan få tag på från olika delar av världen.
Jag brukar sätta små lappar på undersidan av globen och skriva datum då jag fick dem och av vem.
Och på dom som jag själv har köpt så skriver jag någon rad om själva resan eller vad den symboliserade.
 
Och gällande Kina, Jag tror även jag har nämnt det en gång tidigare i bloggen att för några år sedan så bodde mina föräldrar i Kina och vid två tillfällen så åkte jag till Shanghai för att hälsa på dom :)
Men det kanske är något jag kan skriva om vid ett annat tillfälle.
 
Och som ni såg på bilderna ovan så envisades den här lilla hårbollen med att vara med på varenda bild haha.