for the love of daiya - Vegan

Det blev lite mat/ fika shopping på Happy Vegan idag!
 
 
 
Jag har två favoritmärken när det kommer till produkter på den veganska marknaden, det ena är Violife som är väldigt prisvärt och det som jag nästan alltid sträcker mig efter när jag är i en mataffär, och det andra är Daiya som visserligen får plånboken att svida men som med utan tvekan är en gåva från ovan när det kommer till att unna sig ostiga och krämiga rätter.
 
Men det som jag älskar mest är nog allt som Daiyas frysdisk har att erbjuda.
Det brukar alltid vara lite av en stressig och sorglig period i livet när man plockar på sig frysta färdigrätter och ofta så blir texturen och kryddorna ett minne blott under uppvärmningen men när det kommer till Daiya... oh maaah lord.
 
Det är så otroligt gott och det känns verkligen som att man unnar sig något magiskt mer än att man simpelt nog var lat och slängde in en frysrätt i mikron haha.Kisse missar

Alltså... när dom inte stjäl pålägget på mina mackor, använder min nya ananas lampa från Ullared till att klia sig i prutten, jamar högt av separationsångest när jag vill gå på toaletten -och göra det med stängd dörr- samt sätter sig ner och blockera teven så fort jag försöker se ett avsnitt av Dr Phil då... ja då är dom ändå rätt så gulliga.
 
 AirHop - trampolinpark

Det var ett brutalt wake up call som drabbade mig under dagen när jag insåg hur sjukt osmidig jag är haha.
Jag och mina pinglor till vänner bestämde oss för att vi skulle dra till munkebäck och testa Air Hop och wow, det var verkligen jätte roligt men jag hade ingen aning om hur intensivt det skulle bli.
 
Både jag, Anna och Tätzi drog till Hoppcentret i våra träningskläder och tänkte att vi skulle testa något nytt som säkert bara är till för barn och att det förmodligen fanns en risk för att vi skulle vara de äldsta personerna där.
Sedan så klev vi in på actionparken och det första vi ser är en massa vuxna svettiga män -it was amazing- som hoppade på studsmattorna och typ hade världens mest intensiva fyspass hahaha.
 
Och det kändes verkligen som att man tränade hela kroppen, vilket var bra för något som jag "klagade" lite på innan vi bokade vår tid på AirHop var att 160 kr för bara en timma kändes lite snålt.
Men redan efter 5 minuter så var jag alldeles död. Och när det väl hade gått en timma så kändes mina ben som jelly, svetten bara rann och allt jag längtade efter var ett varmt bad och en lång powernap.
 
 
 
 
 
Det var verkligen så sjukt jäkla roligt och jag kommer göra det igen, nästa gång dock, får bli under en vardag för helgen var lite väl hysterisk och jag tror man får ut mer av sin timma på AirHop när man kan springa fritt mellan alla de olika stationerna istället för att köa så fort man vill byta område.
 
Men som sagt, detta vill jag göra igen <3