Fynd från Scifi mässan i Malmö

*Silent Hill Downpour - Anne`s story
En comic book av Tom Waltz och lite av en "Spin off" inom Silent Hill, den här gången med Anne i fokus istället för Murphy Pendleton och vad som egentligen hände när hon föll ner i "the devils pit" då alla antog att hon var död.
 
*Flockers
Ett sött playstation spel med fluffiga små får som behöver räddas från en slaktfabrik.
Ett riktigt splatterspel med mörk humor och hemska öden.
 
 
Det blev även fyra filmer:
 
*Bunker of the dead -Tysk skräckfilm från 2015 där ett gäng uungdomar hittar en bunker fylld med döda nazister från andra världskriget.... ohhh och de är alla zombies. MOAHAHHA
 
*No one lives - Skräckfilm från 2012, ett gäng kriminella kidnappar en rik man men inser efter ett tag att de har tagit sig vatten över huvudet då den kidnappade mannen visar sig vara en yrkesmördare.
Plötsligt så är kidnapparna de som behöver fly från sina liv.
 
*Legend of hell - B-skräckis från 2012 där en arkeolog sugs in i en portal och sedan tvingas hoppa genom flera tidsepoker och bekämpa allt från medeltida monster, häxor, drakar mm.
 
* The Tower - Koreans actionfilm från 2012 som tog världen med storm. 
En eld utbryter i en lyxig skyskrapa mitt under en julfest och sprider sig snabbt genom hela byggnaden, festdeltagarna slänger sig in i en kamp om överlevnad och försöker desperat ta sig från toppen av byggnaden till botten.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback