första höst helgen

Ny månad, nya andetag och hösten är äntligen här!
 
Sommarfeelings i all ära men efter månader av att försöka rocka en "hurtig" livsstil och ta vara på varenda solglimt som perioden har haft att erbjuda så är jag verkligen beyond redo att börja begrava mig hemma bakom en mysig filt och känna att en kopp te är lösningen på livets hårda kanter.
 
Men trots att jag längtar efter mys hemma så har jag redan kickat igång min första höst-helg med ett fullspäckat schema.
 
 
Igår så var jag och min bästa vän och vapendragare på Bergarkungen där vi först åt middag och tog ett glas vin på restaurang Danilo och sedan så gick vi inte bara på en utan två filmer, nämligen skräckisen Anabelle 2 och sci fi filmen The dark towers som jag har gått och väntat på i minst tio år (fast, om jag får vara lite kritisk så hade jag nog hellre haft en tv serie för det kändes som att det var för mycket av storyn som skalades bort. En film på 95 minuter är simply to little)
 
Båda filmerna var verkligen helt otroliga och över förväntan, däremot så var det en grupp med idioter som verkligen förstörde upplevelsen under Anabelle för de gapade, pratade högt, var uppe och sprang inne i salongen och gjorde verkligen allt för att vara störiga och trots att folk sade till så skärpte de inte till sig och vid ett tillfälle så blev det så illa att personalen till och med pausade filmen för att säga till på skarpen samt att de tog in en väktare för att hålla koll på personerna som störde men inget hjälpte.
Och det mest frustrerande var att de aldrig blev utslängda trots att väktaren hotade om det hela tiden och efter ca 45 minuter av det här eländet så bestämde sig andra besökare i salongen för att gå.
Helt sjukt.
 
Nåja, om vi inte hade gått på The Dark Towers efter Anabelle och på så sätt i alla fått EN bra bio upplevelse under kvällen så hade jag varit mer irriterad.
Men jag mailade faktiskt bergarkungen idag och bad om att få pengarna tillbaka för visningen av Anabelle för de som störde borde ha blivit utkastade.
 
Anyway... nu på morgonen så är det tvättning av kläder samt lite städ hemma som gäller och vid klockan tolv sen så ska jag möta upp min vän Emma för en fika och lite shopping i stan.
Och ikväll så blir det utgång med tjejerna och sedan så ska jag möta upp med killen ute.
 
Det blir en lövlay men fullspäckad helg och eftersom killen jobbar imorgon så planerar jag att ha sleepover med Tätzi där vi ska se på King Kong, äta Thai mat och bara leva det ljuva livet av att göra det vi gör bäst, nämligen -bakis på helgis- haha.
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback