Ouija: Origin of evil

"In 1965 Los Angeles, a widowed mother and her two daughters add a new stunt to bolster their seance scam business and unwittingly invite authentic evil into their home. When the youngest daughter is overtaken by a merciless spirit, the family confronts unthinkable fears to save her and send her possessor back to the other side."
 
 
Eftersom det är en doft av pumpa i luften då det är Halloween på gång så fick det bli en skräckis på bio igår.
Jag och Magnus såg Ouija: Origin of Evil, och något som gjorde allt lite extra laddat var att detta var den första skräckfilmen som Magnus någonsin hade sett på bio haha (han tycker INTE om skräck).
 
Själva filmen var helt okej men med tanke på att detta är en uppföljare till Ouija från 2014 och som dessutom utspelar sig INNAN den första filmen så fanns det flera ställen där själva storyn inte "klickade" vilket tyvärr förstörde lite.
I första filmen så talar dom om ett mord som utspelade sig under sent 40 tal, i Origin of Evil där vi faktiskt får se själva mordet så är det uppenbart 60 tal. 
Det kanske inte är någon big deal, men det irriterade mig eftersom det är en av de få saker som binder de två filmerna samman.
 
Min största känsla kring den här filmen är att den står inte ut ur mängden på något sätt. 
Nästan allt som sker har man sett tidigare i andra skräckisar, och ingenting var speciellt nytt.
Hade vi gjort ett "familjeträd" på manuset så hade vi säkert upptäckt att det är filmer som "The Amityville Horror" och "The Haunting in Connecticut" som är dess "long lost relatives".
 
When you talk to the other side, you never know who will be listening