The Lemon Twigs

Okay, för att göra en lång story kort = jag älskar skräckfilmer- en bra skräckis är Sinister- I första Sinister filmen så finns det en creepy liten pojke - killen som spelar den pojken heter Michael Hall DÀddario - Och söker man på Michael DÀddario på youtube för att man vill se den där scenen i Sinister där han verkligen är ett litet yngel direkt från helvetet så dyker det istället upp en massa videos på ett band som heter The Lemon Twigs.

Summan av kardemumman= Michael DÀddario är sångaren i The Lemon Twigs!

 

 
 
Alltså... jag är så sjukt förälskad i det här bandet och det är knappt så att jag vill erkänna det för det går inte att ignorera det faktum att sångaren är lite smått tondöv och att texterna är galet skumma ,samt att jag inte riktigt förstår mig på deras look där det ser ut som att Ziggy Stardust injicerade sig i hela The Beatles och att de alla rockar en stil influerade av den där senaste kampanjen som IKEA håller på med nu när de satsar stort på hemsk textil med 70 tals mönster fast i neonfärger.

Jag kan även tyda en viss influens från barnen på 90 talets stora idol, Kenny Starfighter, fast den teorin är inte lika slipad som den i texten ovan.

Allt är liksom bara så himla... knasigt.

And i love it!
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback