dead island (ps4)

"Paradise meets Hell!
Welcome to the Zombie Apocalypse experience of a lifetime – and now more beautiful than ever. Caught in the midst of an epic
zombie outbreak on the tropical island of Banoi, your only thought is: Survival!"
 
 
 
Jag har verkligen jätte svårt för spel ur förstapersonsperspektiv då det känns som en genväg till att bli åksjuk direkt från soffan, men när det kommer till Dead Island så är det ett spel som jag -trots  förstapersonsperspektivet- alltid har velat spela just för att jag tycker att själva miljön verkar så spännande.
 
Det finns en hel del zombie spel där ute (mitt senaste var Dead Light) men det som fångade mitt intresse kring Dead Island var just att själva epidemin utspelade sig på en paradis ö under solens ljusaste timmar vilket gav allt en mer färgfylld och "öppen" miljö än vad det gör i andra zombiespel där det nästan känns som att man kämpar mer mot mörkret och det faktum att det är svårt att se än mot hungriga zombies.
 
Än så länge så har jag bara tagit mig igenom några få uppdrag -det är så typiskit mig att gå och köpa ett nytt spel när allt jag kommer göra resten av veckan är att jobba haha- men so far så gillar jag det verkligen.
 
Och på tal om ingenting... när jag var på Gamestop i torsdags där jag köpte Dead Island så var det riktigt nära att jag slog till en person haha.
Jag stod bland hyllorna och letade efter ett annat spel som jag också hade tänkt köpa (Days gone) och jag märke hur någon ställde sig bredvid mig men jag besvärade mig aldrig med att titta upp, däremot så kunde jag ur ögonvrån se hur personen liksom flyttade på sig och ställde sig lite väl nära.
Och plötsligt så kände jag hur någon blåste mig i ansiktet vilket gjorde att jag snabbt höjde näven och tänkte slå till när jag rätt som det var tittade upp och insåg att det var min kompis Markus hahaha.
 
Det blev ingen smäll och snäll som han är så bjöd han mig på en fika.
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback