Stockholm baby

Oh sweet mother of Life... vad härligt det är när man har något att se fram emot.
 
På fredag kväll nästa vecka så bär det av mot Stockholm för mig och Tessan.
Tåget går vid klockan 20:00 på kvällen vilket må låta sent men för oss som har jobbat natt och slutar vid klockan sju på morgonen så blir det alldeles lagom eftersom vi båda har lite sömn att ta igen under dagen.
Dessutom så kändes det som ett bättre ide att få vakna upp efter lite sovmorgon till en ny dag i Stockholm under lördagen än att sätta oss på ett tåg vid klockan 06:00 för att sedan vara framme vid lunch och då tvinga oss själva till att vara pigga för att orka med allt som vi har planerat.
Det finns dessutom inte en människa i världen som är så galet morgontrött som Therese är så det hade aldrig funkat hahah.
 
Själva syftet med resan var mest att vi bara ville komma bort en stund utan att göra något speciellt märkvärdigt, men eftersom tågbiljetterna var så pass billiga plus att vi plötsligt inte behövde lägga några kostnader på hotell så valde vi att lägga våra pengar på lite evenemang stället.
Vi kommer nämligen att bo gratis i en lägenhet som Therese styvmamma äger. - själva lägenheten är egentligen uthyrd till en anhörig som bor i en annan stad men som jobbar i Stockholm på vardagarna, däremot så är lägenheten alltid tom under helgerna och då passade det bra att vi kunde bo där.
 
Så eftersom det blev så smidigt ekonomiskt så valde vi att "boosta" resan med lite krogshow på lördagen genom att köpa biljetter till Stockholm Comedy club så att vi kan ta några öl och skratta oss hesa till live stand up innan vi drar vidare i Stockholm nattliv, och på söndagen sedan så ska vi göra något som jag verkligen har längtat efter, nämligen att gå på musikal!
Vi fick tag på riktigt grymma biljetter till Bullets over broadwayGöta lejon (vi sitter nästan längst fram) och alltså... jag känner mig helt speechless... herregud vad jag längtar!
 
 
 
Having something to look forward to makes you “feel good” and may also give an “atmosphere of growth” to your life, because the future seems bright.
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback