nattpass och pink lady

Dagens middag består today av skivade pink lady äpplen, toppade med jordnötssmör, kanel och kokoschips från Renee Voltaire. 
Så himla gott <3
 
 
Egentligen så är det något som jag brukar ha som frukost eller mellanmål men eftersom jag ska jobba natt idag så äter jag gärna något lättare nu och tar en kopp kaffe om någon timma, samt att jag kanske äter ett äpple eller en banan på väg till jobbet för att sedan "boosta" upp min energi genom att äta en "riktig" middag inatt när jag är på arbetet.
 
Jag har jobbat natt nu under en väldigt lång period och det här med "vilken tid ska man äta?" har alltid varit lite av ett problem för mig. 
I början så försökte jag alltid hålla fast vid de vanliga måltiderna genom att se till att äta frukost, lunch och middag på dess utsatta tid men det tog inte lång tid innan det slutade fungera. 
Det känns ibland som att jag lever i en helt annan tidszon och även om jag älskar att jobba natt så brukar alltid första passet på jobbet och första lediga dagen alltid vara lite "knasiga" för att man måste anpassa kroppen på nytt när det kommer till hur man ska "leva".
 
Men trots mitt "röriga" matintag så mår jag bra av mina nätter ^^ 
Fast jag har som mål att någon gång under året försöka ta mig iväg tiill en dietist och få en slags "lathund" att gå efter så det blir lättare att pendla mellan natt och dag.Kommentarer

Vad gott det ser ut!!


Kom ihåg


Trackback